Najnovšie recenzie zo sekcie Priamočiare píly
Super kvalita výrobku
- dobrá kvalita za dobrú cenu
- kúpila som už druhú :) /ako darček/
- Funkcia
Ľahká manipulácia
- Reže ako vínko
- Dobre sa drží v ruke
- Malé rozmery
- Mäkký štart
- Pila sa po chvíľke nepoužívania automaticky vypne takze nehrozí že ju omylom zapnete
- Pomer cena výkon
- Perfektny rez ...Pri rezaní hrubšieho dreva neťahá list na stranu...
- Snáď len že svetlo by mohlo byt silnejšie
dobry pomer ceny a kvality
Dobra vykonna pila,nejake stolarske vychytavky a vlastnosti na nej moc ocenit neviem stolar niesom,chcel som kvalitnu a vykonnu pilu prevazne len na hrubu robotu ako likvidovanie stareho nabytku a pod.
- tuto makitu mam uz 7 rokov montujem kuch.linky /vyrezy do pracovnej dosky nie su problem ..reze presne a pila sa sprava kludne .dostatocne silna .ma vlasne svetlo a ofuk pilin.nemal som snou ziadny problem .
- co ma naozaj zle riesene je odsavanie pilin nemozem zapojit vysavac . zboku sa zaklada do drazky taka plastova kravina a ked napojim vysavac tak to odpadava. lepsie je odsavacie hrdlo zo zadnej strany ako maju ostatne pily .toto fakt je zle riesene .a ozaj ma napadlo ma kratky kabel ale to je detail
pila je motoricky super po 7 rokoch slape bez problemov .az na spominane odsavanie ... pilu odporucam kazdemu kdo chce kvalitny stroj .
- Cena kvalita
Táto píla je rýchla, silná a celkom tichá, osvetlenie rezu je veľkým pomocníkom.
- Bosch nie je co dodat
- prevod je metalicky nie z plastu
- dobre sa s nim pracuje
- ziadna zatial
Mam od tejto znacky malu vrtacku aj s bateriou a som velmi spokojny tak som si dokupil tuto priamociaru pilu ktora v dvojici zvladne akukolvel domacu kutilovu pracu.
- Nedal sa nastaviť kolmý rez.
rovný rez, dobra výkonnosť...
- Beznástrojová výmena rezacích plátkov
- Regulácia otáčok
- Prenosný kufor
- Vodiaca lišta
- Možnosť pripojenia na vysavač
- Dodávané s náhradnými uhlíkmi
- Kratší kábel (cca 1,8m)
Zatiaľ urobila čo mala, a to som rezal aj hrubšie drevo alebo kov, nie je to profi stroj ale ako hobby náradie na občasné použitie úplne postačuje, mám ju 3 roky a zatial spokojnosť. Výhodou je aj kufor, pokiaľ ju dlhšie nepoužívate, nezhenodnocuje sa hlavne vplyvom prachu. Najväčšia výhoda je ale výmena plátku bez nástroja, nemusíte zhánať imbusy alebo iné kľúče pri potrebe rýchlej výmeny ako u starších typov.
Cena verzus kvalita
- Réžie pílí robí čo má na príležitostné práce okolo domu bohate stačí
Spĺňa všetko čo píšu, nič viac nič menej, všetky dosky som popilil všetky dosky a ani sa nezapotil
- Po dlhých rokoch mi dosluzila pôvodná píla, nebola to Makita. Tento nový stroj je neporovnateľne lepší, presnejší, tichsi. Dobre sa drží v ruke a je radosť s ňou robiť.
- Mohli by dodávať viac ako 1ks, aj náhradné plátky
- Lacná píla, zatiaľ ide bez problémov.
- Dajú sa regulovať otáčky
Nevýhody som zatiaľ neobjavil. Používam ju krátko, spravil som len pár metrov štvorcových plávajúcej podlahy.
- Lahke a kvalitne naradie za dobru cenu
- lacná a funkčná. 2 cm lisovanú dosku prepílila
Zobrazujem 401 - 420 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...19 20 [ 21 ] 22 23...25 Ďalšie »