Najnovšie recenzie zo sekcie Priamočiare píly
Muži v domácnosti spokojní :)
kvalita ako od makity
- Ľahko ovládateľná,rýchla výmena nástroja
- vosítko v cene
- rýchlo upinák listu, bez náradia
- plynulá regulácia otáčok spúšťou
- náhradné uhlíky v balení
Primeraný výkon k cene,tichucky, ľahký,odporúčam pre domáceho kutila
Makita 4351FCTJ
Pridané: 11. mája 2020
Zakúpený v REMAB - Obchod pre stolársku a remeselnícku výrobu
- tvar
- led osvetlenie
- moznost pripojenia k vodiacej liste
- moznost odlozit imbusovy kluc do zakladne
- slabsie osvetlenie
- plastova upinacia packa pre pilovy list
Rozhodoval som sa medzi Bosch GST 150 CE, DeWalt DW331K a Makitou nakolko som potreboval rovny rez, nakoniec ma presvedcilo video https://www.youtube.com....
Osvetlenie by sa mohlo zapnut pred samostatnym pilenim. Klzna patka - chránič proti vytŕhaniu materiálu je dost uzka a dostava sa do kontaktu s pilovym listom, tak mam obavu ze ju vytrhne alebo rozreze, mozno je potrebny len nejaky specialny pilovy list ale v navode som sa nic nedocital. Zatial som ju ale nemal moznost vyskusat tak neviem ako velmi a ci vobec pomaha.
Je to moja prva pilova pilka, ale zatial som spokojny - pilenie bolo rovne a neutekalo do stran, uvidim pri dalsich pracach co mi bude vadit/prekazat.
Dobre slúži k účelu.
- skvelý pomocník na hobby projekty
- odsávanie na vysávač
- 3 kotúče
- dobre spracovana dobre riesene odsavanie.dobre vedenie piloveho platku
- no mal som pred tym makitu FCTJ mala svetlo a lepsi pokojnejsi chod motora vydrzala 10 rokov vyrezy varne platne drezy a caste pouzivanie na montaze kuchyn narex nereze zle ale kedze uz mam scim porovnavat .
nechapem ako mohli vobec skonstruovat pilu ktory uz je na profesionalne pouzitie bez svetla odsavanie je sice dobre ale musite zalozit predny kryt a tym padom nevidite na rez .je urcena vylucne pre pravaka .sama o sebe dobre reze ale mam pocit ze ju navrhol nejaky ing ktory nikdy nemal v ruke pilu. chcel som vyskusat inu znacku a kedze je konstrukcne rovnaka s festoolom ...ale som sklamany .vraciam sa k makite a narex si necham v zalohe a okolo domu.
Metabo STEB 70 Quick 601040500
Pridané: 25. apríla 2020
Zakúpený v REMAB - Obchod pre stolársku a remeselnícku výrobu
zatiaľ neodskúšaná
za tie peniaze nie je o čom, na hobby určite odporúčam
- Kvalitný stroj
- Pevné prevedenie
- Profesionálne náradie
- kvalitna znacka
- zatial nehodnotim
pomer - kvalita vykon...vysoka,
ak mate aku a nabijacku - dobra cena
- Šikovná mašinka
- Kufrík
- Výkon
Oproti starej zelenej bosch výrazný posun. Pilovanie s ňou je radosť. Určite odporúčam si rovno dokupiť sadu listov bosch, v balení je iba 1. Osobne som si dokúpil aj plastovú násadu proti vytrhavaniu hrán, va kufríku takisto iba 1kus.
K vymieňaniu listov- tiež sa mi to najprv nepozdávalo, ale stačí si ju oprieť o zem a zatlačit na sds upínanie. Treba však použiť trošku väčšiu silu, možno 50kg manželka by s tým mohla mať problém.
Za túto cenu som očakával menej, prekvapila ma.
- Vysoký výkon, odreže všetko, ale vyšší výkon = väčšia váha, zatiaľ iba raz použité tak, ťažko hodnotiť
- Kvalitna
na doma postacujuce
- Dobrá mašinka.
Už som s ňou porezal čo to, je to naozaj profesionálne zariadenie s ktorým budem veľmi spokojný.
Ďakujem
- ergonómia
Zobrazujem 321 - 340 zo 500 recenzií « Predchádzajúci 1...15 16 [ 17 ] 18 19...25 Ďalšie »